Daily Dose

Tökéletes tízes

Perfect-Ten-by-Mario-Sorrenti-for-W-Magazine-March-2014-5-792x1024

A divatvilág egyik legismertebb fotósa, Mario Testino nem tud hibázni: a W magazin márciusi számához 10 olyan modellt fotózott, akire idén jobb lesz odafigyelnünk – akár azért, mert már a legjobbak közé tartoznak, akár azért, mert hamarosan szupersztárok lesznek. A fekete-fehér képeken sorrendben őket láthatjuk: Isabeli Fontana (fent), Karlie Kloss, Jourdann Dunn, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lais Ribeiro, Edita Vilkeviciute, Adriana Lima, Doutzen Kroes és Rosie Huntington-Whiteley. A tíz modellből négyen brazilok (Lima, Fontana, Ribeiro és Ambrosio), ketten angolok (Jordan Dunn, az egyetlen színesbőrű szereplő és Rosie Huntington-Whiteley), de képviselteti magát az afrikai kontinens is az elképesztően kidolgozott testű Candice Swanepoel, és az USA Karlie Kloss személyében. Európa szépei Doutzen Kroes (Hollandia) és Edita Vilkeviciute (Litvánia). Neked ki a kedvenced?

mario-sorrenti-w-magazine-march-2014-1

mario-sorrenti-w-magazine-march-2014-2

mario-sorrenti-w-magazine-march-2014-3

mario-sorrenti-w-magazine-march-2014-4

mario-sorrenti-w-magazine-march-2014-5

mario-sorrenti-w-magazine-march-2014-6

Perfect-Ten-by-Mario-Sorrenti-for-W-Magazine-March-2014-4-769x1024

Perfect-Ten-by-Mario-Sorrenti-for-W-Magazine-March-2014-6-769x1024

Perfect-Ten-by-Mario-Sorrenti-for-W-Magazine-March-2014-8-821x1024
via The Fashionography

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. daily dose says:

    Üdv a blogon, Anna! A szépségnek valóban nagyon sokféle definíciója van, ki ezt találja szebbnek, ki amazt. Talán a holnapi poszt jobban megfelel majd az ízlésednek 😉

  2. Lőkösné Nemes Anna says:

    Engem egytalan nem fogtak meg a fotok, ennel lattammar sokkal szexibb es spkkal sejtelmesebb kepeket is, amelyeken lehet kezdo modellekek szerepeltek. Szerintem ezek a szupermodelleknek mondott hoölgyek szepnek es szimpatikusnak sem mondhatoak. Rideg. A szexiseg nekem egyenlo a bájjal, szepseggel, jatekossaggal, bujasaggal, erzekiseggel, kisugarzasal, sejtelmesseggel, szinekkel!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!