Daily Dose

Bréking! Kate Moss az Alexander McQueen legújabb kampányában

Kate-Moss-Alexander-McQueen-SS14-03

A brit szupermodell kanárisárga frizurával és saját Barbie-másával pózol a 2000-es évek legmenőbb divatházának tavaszi-nyári kampányfotóin. A képek tanúsága szerint idén a gladiátor-stílus lesz a menő, a hódító bőrruhák és látványos, fémes kiegészítők trendje. A tragikus sorsú brit dizájner, Alexander McQueen nevének fénye mit sem halványodott a tervező halála után; a Sarah Burton-tervezte ruhákat az elkövetkező hónapokban egészen biztosan gyakran láthatjuk majd óriásplakátokon és a női magazinok oldalain. Nektek hogy tetszenek? (tovább…)

Hableányos horrorsztori

kristen-mcmenamy-w-11

Andersen meséi nem vidámak. A rendíthetetlen ólomkatona, a kis gyufaárus lány és a kis hableány története sem ér boldog véget, tudta ezt Tim Walker divatfotós is. A W Magazine decemberi kiadása számára készített képeken Kristen McMenamy modell szinte vízihullának tűnik, lábai helyén uszonnyal, vizenyős tekintettel, az eredeti Andresen-meséből vett idézetekkel kísérve. Az Alexander McQueen, Blumarine és Dior ruhák most elhalványulnak a kis hableány történetének tragikuma mellett… (tovább…)

Szakrális szépség

OLLIE-HENDERSON-BY-CHRISTIAN-AMMANN-FOR-FLAIR-GERMANY04

A német Flair magazinban jelent meg ez a provokatív fotósorozat, ahol Ollie Henderson bár ízléses és már-már tradicionális viseleteket hord (valójában Alexander McQueen, Stella McCartney, Givenchy és Valentino-darabokat), a vallásos divat és kiegészítők mégis meghökkentő látványt nyújtanak. A kő és gipsz uralta térben az ausztrál modellre glóriákat, fátylakat és a pápai ékszerekhez hasonlatos kiegészítőket aggatott  a stylist Miriam Dembach, a fotókat Christian Ammann készítette. Nektek hogy tetszik? (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!