Daily Dose

Az év leghülyébb kampánya

6a00e54ef96453883401a3fc3435f4970b-640pi

Alaposan kitett magáért nyári kampányával a Trussardi, amikor az állatos fotóiról híres William Wegmant kérte fel luxustermékei népszerűsítéséhez. Az amerikai fényképész a méregdrága cuccokat angol agarakon fotózta be, és ez a lépés nem is annyira logikátlan, mint amilyennek elsőre tűnik: ez a nemes kutyafajta ugyanis a márka logójában is fellelhető.

trussardi-logo

(tovább…)

Mesebeli tájakon

800x533xmagda-laguinge-model5.jpg.pagespeed.ic.XZdZNg66-V

Egy argentin modell, Magda Laguingne és számos kisállat a főszereplője ennek a Harper’s Bazaar kínai kiadása számára készült képsorozatnak. Magda válogatott Dior, Elie Saab, Chanel és Maison Martin Margiela ruhákban pózol a művészi látásmódú Jumbo Tsui kamerája előtt. Ebben az erdőben én is szívesen eltévednék!

(tovább…)

Szörnyella de Frász visszatért!

699x835xcruella-fashion9.jpg.pagespeed.ic.TwoxIHgejL

Az összeállítás, amit ma hoztam nektek, nem nélkülözi a humort: a 101 kiskutya főgonoszát, Szörnyella de Frászt idézi fel, aki a pöttyös dalmaták bundájából szeretett volna kabátot varratni magának. A mi Szörnyellánk (Alison Nix) szerencsére jól kijön négylábú társával a Harper’s Bazaar latin-amerikai kiadásának fotóin. A bohókás stylist Mary Fellowes volt, a képeket Jason Kim készítette. Nincs is jobb kiegészítő egy hű barátnál!
(tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!