Daily Dose

Erotika a hotelszobában

natalia-kills2

A beszédes nevű Natalia Kills (“Natalia Gyilkol”) népszerű színész-énekesnő, de most egy egészen új terepen bizonyít: pinup-lányként pózol a török XOXO magazin hasábjain. A cicás szemek és a piros kiegészítőkkel körített fekete szaténfehérneműk tökéletesen állnak a 86-os születésű csillagnak, és a fotós Mike Rosenthal sikeresen teremtett a luxus érzését árasztó buja miliőt. Azt kell mondanom, ez a stílus nekem sokkal jobban tetszik, mint amit Natalia videoklipjeiben láthattunk. A bejegyzés alján rögtön meg is nézhettek egyet! (tovább…)

Kylie Minogue férfimagazinban

613x919xkylie-minogue-pictures1.jpg.pagespeed.ic.36dCt1ENER

A világhírű és ünnepelt énekesnő, Kylie Minouge valósággal lubickol a dívaszerepben a GQ német kiadásának hasábjain. Kylie mindig is mosolygós, emberközeli előadó volt, és ez az Ellen von Unwerth (legutóbb Vanessa Paradis-t fotózta) által készített képsorozat sem árulkodik másról. Külön dicséret illeti a férfimagazint, mivel a képek cseppet sem közönségesek, pedig ebbe a hibába a konkurens lapok gyakran beleesnek…

(tovább…)

Vanessa, a természet lánya

800x1199xvanessa-paradis-2013-9.jpg.pagespeed.ic.EXfXUV6nR5

Vanessa Paradis francia színész-énekesnő 14 éven át volt Johnny Depp párja, és ezzel a világ egyik legirigyeltebb nője. Kislányos mosolya és törékeny alakja könnyen becsaphat minket, és szinte el sem hisszük, hogy már a 40. életévét is betöltötte. A Madama Figaro magazin fotózása kedvéért most Kanadába utazott, ahol L’Isle-Verte-ben Ellen von Unwerth lencséje előtt pózolt tetőtől talpig Chanelben. Kattintásra a képek most is nagyban nyílnak! (tovább…)

Avril Lavigne örökké 18

1266197_376957542435589_588632685_o

Avril Lavigne mintha egy napot sem öregedett volna első albuma, a Let Go megjelenése óta, pedig több mint tíz éve telt el. Most a Bello magazin művészeti vezetője, Aleksandar Tomovic érettebb, nőiesebb megjelenést szeretett volna kölcsönözni a kanadai pop-punk énekesnőnek, és bár az elegáns Prada, Dior és Saint-Laurent ruhák is jól mutatnak Avril lányos alakján, az arca még mindig egy tinédzseré és a kivillanó tetkók is árulkodóak. Külön érdekesség, hogy Avril idén másodszor is férjhez ment, a Sum 41-os Deryck Whibley után a komolyabb, férfiasabb stílust képviselő Chad Kroegerhez, a Nickelback frontemberéhez. (tovább…)

Alice Glass - ahogy még sohasem láttad

A Crystal Castles 24 éves énekesnője, akivel fiatalok egész generációja tudott azonosulni, meglepő szerepet kapott az AnOther Man őszi-téli számának hasábjain: egy erotikus táncosnő jelmezébe bújt. A személyiségében a sérülékenység és a vadság robbanékony elegyét magában hordozó elektropunk sztár passzív szemlélőként tekint befelé, az általa viselt ruhákra mintegy fittyet hányva,  így képeken nem a szexualitás, hanem egy sajátos melankólia uralkodik. (Hogy ez imidzsváltást készít-e elő Alice karrierjében, vagy csak a fotós Willy Vanderperre engedte ennyire szabadon a fantáziáját őt illetően, ahhoz talán közelebb vihet a lapban megjelent interjú.) (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!