Daily Dose

Mesebeli tájakon

800x533xmagda-laguinge-model5.jpg.pagespeed.ic.XZdZNg66-V

Egy argentin modell, Magda Laguingne és számos kisállat a főszereplője ennek a Harper’s Bazaar kínai kiadása számára készült képsorozatnak. Magda válogatott Dior, Elie Saab, Chanel és Maison Martin Margiela ruhákban pózol a művészi látásmódú Jumbo Tsui kamerája előtt. Ebben az erdőben én is szívesen eltévednék!

(tovább…)

Vanessa, a természet lánya

800x1199xvanessa-paradis-2013-9.jpg.pagespeed.ic.EXfXUV6nR5

Vanessa Paradis francia színész-énekesnő 14 éven át volt Johnny Depp párja, és ezzel a világ egyik legirigyeltebb nője. Kislányos mosolya és törékeny alakja könnyen becsaphat minket, és szinte el sem hisszük, hogy már a 40. életévét is betöltötte. A Madama Figaro magazin fotózása kedvéért most Kanadába utazott, ahol L’Isle-Verte-ben Ellen von Unwerth lencséje előtt pózolt tetőtől talpig Chanelben. Kattintásra a képek most is nagyban nyílnak! (tovább…)

Őszi lidércek

fass-90s-grunge-inspired-fall-fashion-16

Mára gyönyörű, őszies hangulatú képeket találtam, melyek a W-ben, az Egyesült Államok egyik legmenőbb divatmagazinjában jelentek meg. A grunge stílus most nagy divat; ezt és az évszak sajátosságait, a ködöt, az száraz avart, a kásás álomszerűséget elegyítette Mert & Marcus ebben a divatanyagban. A modellek Maggie Mauer, Catherine McNeil, Zlata Mangafic & Guinevere van Seenus, de itt van a modell-énekesnő Karen Elson és az aktuális tinikedvenc, Cara Delevigne is.
Kattintásra a képek nagyban nyílnak, személyes kedvencem az utolsó, tóparti felvétel. (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!