Daily Dose

Daily Dose Halloween: Sötét árnyak

006

Hanna Friedh és Nike P. a modelljei ennek a borús hangulatú editorialnak, ami szintén a novemberi Dazed & Confused-ban jelent meg. Az alkotók (Julia Hetta fotós és Mattias Karlsson stylist) letűnt korok kísérteteit idézték meg, és szerintem nagyon hangulatosra sikerült. Ezzel zárjuk mai Halloween különkiadásunkat! (tovább…)

Daily Dose Halloween: Csini ZOMBIK

disturbia-jeff-bark-dazed-confused-november-2013-5-628x786

A brit Dazed & Confused magazin stábjának kellően elszállt az agya novemberi anyaguk megalkotásakor. Jeff Bark fotós és Robbie Spencer stylist hét modellt kért fel, hogy elkészíthessék Disturbia címre hallgató fotósorozatukat. Az 50-es/60-as évek stílusát követő ruhákban fényképezték Anouk Hagemeijer, Lena Hardt, Irene Hiemstra, Clara Nergardh, Larissa Hofmann, Jamily Wernke Meurer és Linn Arvidsson modelleket, egy kis csavarral: Rick Gradone ijesztő zombivá maszkírozta a lányokat! Nektek tetszik?
(tovább…)

Daily Dose Halloween: Malgosia Bela SZÖRNYEN néz ki

malgosia-lets-panic3

Semmi pánik, a hölgy modell!  A gyönyörű Malgosia Bela (aki már korábban szerepelt a blogon) egy induló New York-i magazin, a Let’s Panic címlapfotózásához vállalta, hogy a lehető legváltozatosabban elcsúfítsák. Ebben szerepet vállaltak: Bill Mullen stylist, Mariel Barrera sminkes, Raymond McLaren fodrász és Aaron Ward fotós, és azt kell mondanom, a céljukat tökéletesen elérték. Ezzel a sorozattal kívánok jó reggelt és készítelek fel benneteket, kedves olvasók a mai, halloweeni posztáradatra! (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!