Daily Dose

Gisele Bündchen romantikusan

Gisele-Bundchen-By-Inez-Van-Lamsweerde-And-Vinoodh-Matadin-for-Porter-Magazine-Spring-2014-6-1024x634

Közeleg a tavasz! A divatóriás Net-a-Porter elindította saját luxusmagazinját, a Portert, melynek első számához máris a világ legjobban fizetett modelljét, Gisele Bündchent, és a legfelkapottabb fotósokat, az Inez & Vinoodh párost sikerült megnyerni maguknak egy fotósorozat erejéig. A kislányának egy éve és két hónapja életet adó Gisele a képeken egy romantikus művészlakást vesz birtokba, amelybe virágok csempésznek igazi tavaszias hangulatot. (tovább…)

Gisele Bündchen kirobbanó formában

Gisele-Bundchen-Vogue-Paris-November-2013-011

Hosszú évek teltek el azóta, hogy Gisele Bündchent Leonardo DiCaprio modell barátnőjeként ismerte a világ… A most 33 éves, brazil származású manöken boldog házasságban él, gyereket szült és napjaink legjobban kereső modelljei között tartják számon. Őt fotózta önmaga dublőreként a novemberi Vogue Paris-nak Inez & Vinoodh, akik már többször is szerepeltek a blogon kreatív divatanyagaikkal, csakúgy, mint Emanuelle Alt stylist. Ha megnézitek a most következő, ízlésesen merész képeket, nektek is eláll a szavatok!
(tovább…)

Fekete rózsa

vogue-paris-2013-octobre (dragged) 93

A párizsi Vogue magazin októberi számában jelent meg ez a képsorozat, ahol a 91-es születésű román Andreea Diaconu mutathatja meg számos arcát a kamerának. Az inspiráció a vad és különleges virág, a feketére színezett rózsa volt, amit Inez & Vinoodh fotósok az intenzív rózsaszínnel állítottak párba. A fotózáshoz használt, Géraldine Saglio által válogatott ruhák többek között Bottega Veneta, Balmain, Dsquared és Ralp Lauren-darabok. Kattintásra a képek most is nagyban nyílnak! (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!