Daily Dose

Bréking! Kate Moss az Alexander McQueen legújabb kampányában

Kate-Moss-Alexander-McQueen-SS14-03

A brit szupermodell kanárisárga frizurával és saját Barbie-másával pózol a 2000-es évek legmenőbb divatházának tavaszi-nyári kampányfotóin. A képek tanúsága szerint idén a gladiátor-stílus lesz a menő, a hódító bőrruhák és látványos, fémes kiegészítők trendje. A tragikus sorsú brit dizájner, Alexander McQueen nevének fénye mit sem halványodott a tervező halála után; a Sarah Burton-tervezte ruhákat az elkövetkező hónapokban egészen biztosan gyakran láthatjuk majd óriásplakátokon és a női magazinok oldalain. Nektek hogy tetszenek? (tovább…)

Kate Moss a Playboy-ban

6a00e54ef964538834019b02095e05970d-640pi

Megérkeztek a várva várt képek a Playboy 60. ünnepi kiadásából! Az összevont december-januári szám különlegessége, hogy sikerült Kate Moss-t rábírniuk a szereplésre, így a negyvenéves brit modell a magazin jellegzetes nyuszifüleivel és csokornyakkendőjével pózol egy merész fotósorozaton. A képeket a Mert & Marcus néven ismert Mert Alas-Marcus Piggott páros készítette. (tovább…)

Kate budoárja

kate-moss-by-javier-vallhonrat-for-vogue-uk-october-2013-1

Kate Moss örökre az angolok kedvence marad, és ez olyan biztos, minthogy Londonban érdemes esernyővel a táskánkban közlekedni. A brit Vogue októberi kiadásában a modell a rá legkevésbé sem jellemző vérbő, nagyvilági dámát alakítja, és a szerep meglepően jól áll neki. A fotókat Javier Vallhonrat készítette, a stylist Lucinda Chambers volt, az inspiráció pedig… Ava Gardner? Jayne Mansfield? Vagy Marilyn Monroe? (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!