Daily Dose

Az unatkozó háziasszony panaszai

Dajana-Playing-Fashion-Saty-Pratha-09

Az ukrán alapítású, Playing Fashion nevű digitális magazinban jelent meg ez az összeállítás Hétköznapi dolgok címmel. Dajana Antic kanadai modell egy elkényeztetett nő bőrébe bújt, akinek nincs más dolga, mint hogy otthon üljön és jól nézzen ki. A képeken láthatjuk, ahogy szőrtelenít, arcpakolást tesz fel, leviszi a szemetet – apró dolgok, amit mindannyian csinálunk, és irtó unalmas lenne az életünk, ha nem csinálnánk napközben semmi mást. Ami különesen figyelemreméltó a modell áltak viselt összeállításokban, azok a kiegészítők és a díszített körmök. A fotós a Saty + Pratha duó, a sminkes Cody Alain, a körmös pedig Sophie Harris-Greenslade blogger volt. A poszt végén egy szuper kis videót is találtok! (tovább…)

Bréking! Kate Moss az Alexander McQueen legújabb kampányában

Kate-Moss-Alexander-McQueen-SS14-03

A brit szupermodell kanárisárga frizurával és saját Barbie-másával pózol a 2000-es évek legmenőbb divatházának tavaszi-nyári kampányfotóin. A képek tanúsága szerint idén a gladiátor-stílus lesz a menő, a hódító bőrruhák és látványos, fémes kiegészítők trendje. A tragikus sorsú brit dizájner, Alexander McQueen nevének fénye mit sem halványodott a tervező halála után; a Sarah Burton-tervezte ruhákat az elkövetkező hónapokban egészen biztosan gyakran láthatjuk majd óriásplakátokon és a női magazinok oldalain. Nektek hogy tetszenek? (tovább…)

Erotika a hotelszobában

natalia-kills2

A beszédes nevű Natalia Kills (“Natalia Gyilkol”) népszerű színész-énekesnő, de most egy egészen új terepen bizonyít: pinup-lányként pózol a török XOXO magazin hasábjain. A cicás szemek és a piros kiegészítőkkel körített fekete szaténfehérneműk tökéletesen állnak a 86-os születésű csillagnak, és a fotós Mike Rosenthal sikeresen teremtett a luxus érzését árasztó buja miliőt. Azt kell mondanom, ez a stílus nekem sokkal jobban tetszik, mint amit Natalia videoklipjeiben láthattunk. A bejegyzés alján rögtön meg is nézhettek egyet! (tovább…)

Soo Joo Park, a koreai szépség

soo-joo-park8

Az ázsiai nők még mindig kevesebb figyelmet kapnak a divatvilágban, a hirtelenszőke Soo Joo Park mégis kivételnek számít. A majd’ 180 centi magas modell a Chanel, a Fendi és a Tom Ford kifutóin is szerepelt, és a magazinok is előszeretettel választják címlapsztárnak. Így történt a Nylon mexikói kiadásában is, ahol Soo Joo-t Andre Kuykendall fotózta. A poszt végén videót is találtok! (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!