Daily Dose

Fekete rózsa

vogue-paris-2013-octobre (dragged) 93

A párizsi Vogue magazin októberi számában jelent meg ez a képsorozat, ahol a 91-es születésű román Andreea Diaconu mutathatja meg számos arcát a kamerának. Az inspiráció a vad és különleges virág, a feketére színezett rózsa volt, amit Inez & Vinoodh fotósok az intenzív rózsaszínnel állítottak párba. A fotózáshoz használt, Géraldine Saglio által válogatott ruhák többek között Bottega Veneta, Balmain, Dsquared és Ralp Lauren-darabok. Kattintásra a képek most is nagyban nyílnak! (tovább…)

Karlie motoron

karlie-vogue-6

A törékeny amerikai üdvöskének, Karlie Kloss-nak minden jól áll, még a férfias motorok is. A 21 éves Victoia’s Secret modell a Vogue Paris lapjain pózol Katja Rahlwes kamerája előtt, ezúttal természetes hajjal és sminkkel, amiket Franco Gobbi és Lloyd Simmons készített. A ruhák nagyrészt francia tervezők munkái, és egytől egyig a hétköznapokban is hordható darabok.
(tovább…)

Színpompás képek a sztárfotóstól

Saskia-de-Brauw-Extreme-by-Mario-Sorrenti-Vogue-Paris-19-628x789Ez az anyag az októberi Vogue-ban jelent meg, és a különlegessége, hogy a képeket a New York-i sztárfotós, Mario Sorrenti jegyzi. Az alsó perspektívából készült fotókon két lány is szerepel: a veterán holland modell, Saskia de Brauw és az újonc Amanda Murphy. A lányok tetőtől talpig luxusba öltöztek: Alexander McQueen, Prada, Dior, Balmain, Gareth Pugh, Gucci, Versace és Saint Laurent kreációkat viselnek, és magabiztos, sugrázó nőként pózolnak Sorrenti lencséje előtt. (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!