Daily Dose

Tökéletes tízes

Perfect-Ten-by-Mario-Sorrenti-for-W-Magazine-March-2014-5-792x1024

A divatvilág egyik legismertebb fotósa, Mario Testino nem tud hibázni: a W magazin márciusi számához 10 olyan modellt fotózott, akire idén jobb lesz odafigyelnünk – akár azért, mert már a legjobbak közé tartoznak, akár azért, mert hamarosan szupersztárok lesznek. A fekete-fehér képeken sorrendben őket láthatjuk: Isabeli Fontana (fent), Karlie Kloss, Jourdann Dunn, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lais Ribeiro, Edita Vilkeviciute, Adriana Lima, Doutzen Kroes és Rosie Huntington-Whiteley. A tíz modellből négyen brazilok (Lima, Fontana, Ribeiro és Ambrosio), ketten angolok (Jordan Dunn, az egyetlen színesbőrű szereplő és Rosie Huntington-Whiteley), de képviselteti magát az afrikai kontinens is az elképesztően kidolgozott testű Candice Swanepoel, és az USA Karlie Kloss személyében. Európa szépei Doutzen Kroes (Hollandia) és Edita Vilkeviciute (Litvánia). Neked ki a kedvenced? (tovább…)

Hableányos horrorsztori

kristen-mcmenamy-w-11

Andersen meséi nem vidámak. A rendíthetetlen ólomkatona, a kis gyufaárus lány és a kis hableány története sem ér boldog véget, tudta ezt Tim Walker divatfotós is. A W Magazine decemberi kiadása számára készített képeken Kristen McMenamy modell szinte vízihullának tűnik, lábai helyén uszonnyal, vizenyős tekintettel, az eredeti Andresen-meséből vett idézetekkel kísérve. Az Alexander McQueen, Blumarine és Dior ruhák most elhalványulnak a kis hableány történetének tragikuma mellett… (tovább…)

Őszi lidércek

fass-90s-grunge-inspired-fall-fashion-16

Mára gyönyörű, őszies hangulatú képeket találtam, melyek a W-ben, az Egyesült Államok egyik legmenőbb divatmagazinjában jelentek meg. A grunge stílus most nagy divat; ezt és az évszak sajátosságait, a ködöt, az száraz avart, a kásás álomszerűséget elegyítette Mert & Marcus ebben a divatanyagban. A modellek Maggie Mauer, Catherine McNeil, Zlata Mangafic & Guinevere van Seenus, de itt van a modell-énekesnő Karen Elson és az aktuális tinikedvenc, Cara Delevigne is.
Kattintásra a képek nagyban nyílnak, személyes kedvencem az utolsó, tóparti felvétel. (tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!